boomkwekerij noord limburg         

Op zoek naar boomkwekerij noord limburg?

Boomkwekerij Geurts-Geurts.
Welkom op de website van Boomkwekerij Geurts-Geurts. We zijn in 2000 begonnen met het kweken van spillen en lichte laanbomen. Gedurende de jaren hebben we ons gespecialiseerd in het kweken van wilde soorten. Zoekt u inheemse bomen van goede kwaliteit dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Mart van Dijk Boomkwekerijen.
Met deze bijenhotels wordt er een kleine bijdrage geleverd aan het behoud en bescherming van de bijen. Deze nuttige bestuivers zijn weer erg belangrijk voor het behoud en bescherming van de natuur in onze streek. 19 april 2018 / in Nieuws / door Lindy Geurts.
Boomkwekerij Fleuren. Kwalitatieve vruchtbomen voor de fruittelers.
Boomkwekerij Fleuren is niet alleen groot vanwege het leveren van goede kwaliteit bomen, maar staat tevens bekend om zijn goede service, de leverbetrouwbaarheid en het geven van adviezen op maat. We willen u ook graag laten weten dat Boomkwekerij Fleuren het grote brein is achter de knipboom en de 3K-boom.
Boomkwekerijen De Maas Blitterswijck.
De specialiteiten bij de laanbomen zijn dakplatanen en bloklindes en bij de vruchtbomen veel oudere rassen, leverbaar in hoogstam halfstam en struikvorm. Kijk op uw gemak rond op onze website of na het maken van een afspraak bent U van hartewelkom op onze kwekerij!
Home pagina Michels-Classens boomkwekerij.
Wat zijn we als team trots op deze prijs! Welkom op de website van Michels-Classens boomkwekerij. Jan en Marian Michels zijn in 1986 gestart met de laanboomkwekerij. Het bedrijf is te vinden in Heide Venray, vlakbij de A73 afrit 9.
Eurotree Boomkwekerijen.
EuroTree Horst bv is a modern and progressive tree nursery located in Melderslo, close to the A73 in the centre of Greenport Venlo. With this website, we would like to introduce you to our company, our working methods, our broad assortment and the people who take great care of our plants and trees on a daily basis.
Home Boomkwekerij Coonen.
Wiel Coonen is de grondlegger van Boomkwekerij Coonen. Al van jongs af aan lag zijn interesse in de boomkwekerij. In de jaren 50 begon hij thuis met het maken van stekjes in de berging en in de vakanties werkte hij bij diverse boomkwekers.
L. Akkermans Boomkwekerijen.
Akkermans Boomkwekerijen is een familiebedrijf dat al sinds 1922 gevestigd is in Maashees. Inmiddels wordt door de 3e generatie een breed assortiment sierbomen gekweekt voor de. commerciƫle markt in binnen en buitenland. Onze boomkwekerij bestaat op dit moment uit zon 30 ha.
Geert Heinemans Boomkwekerijen Potcultures.
Als boom en handelskwekerij zijn wij sedert 1989 gevestigd aan de rand van Lottum, Noord-Limburg, n van de bekendste en belangrijkste boomkwekerijcentra van Nederland. In samenwerking met een aantal kwekerijen proberen wij een zo groot mogelijk assortiment boomkwekerijprodukten aan te bieden voor hoveniers, tuincentra en groothandelsbedrijven.

Contacteer ons