boomkwekerij antwerpen         

Meer resultaten voor boomkwekerij antwerpen

Boomkwekerij Jan Marijnissen Loenhout Wuustwezel, Antwerpen Ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen Groenblijvende haagplanten, heesters en bodembedekkers.
Bodembedekkers in container. Onze kwekerij is gevestigd in Loenhout, ten noorden van Antwerpen, vlakbij het boomkwekerscentrum Zundert en ongeveer 5 minuten van de afrit E19 Loenhout / Hoogstraten. Aangezien wij een vrij jonge boomkwekerij zijn, vergroot jaarlijks onze teeltoppervlakte en assortiment.
Boomkwekerij Antwerpen Poppelaars Kerstbomen Poppelaars Kerstbomen, handelskwekerij en groothandel in kerstbomen.
Over Poppelaars Kerstbomen, uw boomkwekerij in Antwerpen. Als centraal gelegen boomkwekerij in Breda, leveren wij vooral veel aan klanten binnen Nederland en Vlaanderen en dus rijden wij ook bijna dagelijks door Antwerpen. Een aantal redenen om voor Poppelaars Kerstbomen te kiezen zijn.:
Boomkwekerij Van Dyck: bomen, heesters, haagplanten, rozen, klimplanten, fruit, coniferen, siergras, bamboe, vaste planten.
Rhododendron Red Jack 925., Onze boomkwekerij bestaat reeds sinds 1947, het jaar waarin Frans Van Dyck begon met het kweken van fruitbomen en bloemen. In die tijd was de tuin hoofdzakelijk een groente en fruittuin, een siertuin was voor weinigen weggelegd.
Home Vriends Boomkwekerijen.
Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van bodembedekkers, vaste planten, grassen, heesters en klimplanten. Ongeveer de helft wordt zelf gestekt en daarna op de kwekerij afgekweekt tot een kwalitatief produkt. De rest van het uitgangsmateriaal wordt verkregen via gerenommeerde stekbedrijven.
Home Houtmeyers Plantencentrum Boomkwekerij.
Houtmeyers 2018 Alle foto's' en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd I Verkoopsvoorwaarden Privacy Disclaimer I Contact. Op deze website worden cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren.
Welkom bij van pelt.
Kwantiteit, want in Belgiƫ vindt u nergens een breder assortiment voor uw aanplantingen. Kies uit meer dan tweeduizend soorten en variƫteiten van bomen, sierstruiken, rozen, coniferen, klimplanten, vaste planten, grassen, bamboes, fruitbomen en haagplanten uit volle grond of in container.
Boomkwekerij DCM.
Tevreden klant aan het woord: Dooghe boomkwekerij LV. Tevreden klant: Dooghe boomkwekerij LV. Assortiment: Buxus, prunus, viburnum, sering, stamroos. DCM Adviseur: Thijs Vandewiele. Biologische bestrijding van rupsen in de sierteelt, groenteteelt en fruitteelt. DCM behaalt het MVO milieucharter! DCM behaalde het MVO milieucharter van de Provincie Antwerpen.
Boomkwekerij Peers.
Welkom op de website van boomkwekerij Peers., Onze boomkwekerij biedt u een breed assortiment sierheesters en coniferen in container 7 ha en uit de volle grond 10 ha. Onze productie is voornamelijk bestemd voor tuincentra, tuinaanleg en groothandel. Wij verkopen niet aan particulieren.
Kwekerij in Antwerpen kwekerij-info.be.
Boomkwekerij Filori-plant bvba Belgium Brecht kweekt en verkoopt voornamelijk hagenbomenmeerstammigen, en struiken voor het vormen van direct volwassen tuinen. Biloba plants Sint-Niklaas. Kwekerij van solitaire en minder courante planten groenblijvende leibomen steeneik / Quercus ilex bomen, struiken, meerstammigen en solitairs. De Hof-leverancier Bvba Antwerpen Ekeren.

Contacteer ons