grootste boomkwekerij van nederland         

Meer resultaten voor grootste boomkwekerij van nederland

Home Boomkwekerijen M. van den Oever Zonen.
Boomfeestdag 2018 gemeente Haaren i.s.m. van den Oever. Jaarlijks wordt in en door de gemeente Haaren de nationale Boomfeestdag georganiseerd in samenwerking met Boomkwekerij M. van den Oever. Voor meer informatie: bel 310411 62 19 64 of stuur een bericht.
Arbor Welkom bij boomkwekerij Arbor.
Arbor is de grootste boomkwekerij van België en een van de meest toonaangevende in Europa: 90% van de productie is bestemd voor wereldwijde export. De combinatie van kennis en traditie, de efficiënte organisatie, het professionele team en de vele Europese relaties garanderen een perfecte service en producten van de allerhoogste kwaliteit.
Bomencentrum Nederland Welkom.
Grootste collectie bomen van Europa. 750 soorten bomen. van 5 tot 20 meter hoog. op eigen kwekerijen. Lei en Vormbomen. van 10 tot 70 jaar oud. amberboom, bolesdoorn, bolplataan, centenboom, goudels, hazelnoot, hemelboom, hicorynoot, hulstbladige eik, krentenboom, lampionboom, lijsterbes, lindeboom, pindakaasboom, rode kastanje, rode meidoorn, roze acacia, schijnhazelaar, sierappel, slangenesdoorn, suikerberk, tamarisk, terpentijnboom, trompetboom, tulpenboom, vaantjesboom, valse christusdoorn, varenbeuk, vijgenboom, waaierboom, walnoot, waterberk, zakdoekenboom, zilversesdoorn, zilverlinde, zwepenboom. Dit zijn slechts enkele van de ruim 750 soorten die verkrijgbaar zijn, voor meer voorbeelden klikt u hier. op onze eigen kwekerijen. Plantservice door onze eigen organisatie. 3 jaar volledige garantie. op uw aankoop. Bel voor bezoek of afspraak: 035 646 02 00. Speciaal voor particulieren hebben wij de Bomenwijzer ontwikkeld. Hierin vindt u adviezen en ideeën voor het kopen van uw bomen. In de Bomenwijzer vindt u informatie over.: Lei en Vormbomen. Het kopen van bomen. Klik hier om de Bomenwijzer te bekijken. Indien u vragen of nadere informatie wenst kunt u ons bereiken op. 035 646 02 00. Onze openingstijden zijn van maandag vrijdag van 7.30 17.00 uur. Let op: voor het bezichtigen van onze kwekerij dient u altijd een afspraak te maken. Overige activiteiten Bomencentrum Nederland Kruisbestuivend" ondernemen."
Boot Co Nurseries Boot Co.
Met een totaal areaal van ruim 120 ha en meer dan 50 vaste medewerkers behoort Boot Co Boomkwekerijen bv tot de grootste Nederlandse boomkwekerijbedrijven. Naast productie en afzet van stedelijk en landschappelijk groen in Nederland behoort de export naar tal van Europese landen al meer dan 35 jaar tot de kernactiviteiten van Boot Co.
Breed sortiment bijzondere bomen en heesters Boomkwekerij Ebben.
1 van de grootste kwekerijen in Europa. 450.000 bomen per jaar wereldwijd. Meer over Ebben. Groen kenniscentrum en evenementenlocatie. Ebben boeken en naslagwerken. BLIJF OP DE HOOGTE Aanmelden nieuwsbrief. BEDANKT VOOR UW AANMELDING! Ontwerpen en inrichten. Planten en beheren. Werken bij Ebben. Beerseweg 45 5431 LB Cuijk. Postbus 124 5430 AC Cuijk. 31 0485 31 20 21. Fax: 31 0485 31 38 88. STAP IN ONZE GROENE WERELD! Bezoek onze 450 hectare tellende kwekerijen en bezichtig 1.400 m daktuinen. Maak een afspraak. EBBEN OP SOCIAL MEDIA. 2018 Boomkwekerij Ebben B.V.
Home Vriends Boomkwekerijen.
Zundert is een van de grootste boomkwekerijcentrums in Europa. Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van bodembedekkers, vaste planten, grassen, heesters en klimplanten. Ongeveer de helft wordt zelf gestekt en daarna op de kwekerij afgekweekt tot een kwalitatief produkt. De rest van het uitgangsmateriaal wordt verkregen via gerenommeerde stekbedrijven. Tot onze klanten behoren collega kwekers, groothandel, tuincentrums en hoveniers. Wij leveren een prijskwaliteit eerlijk produkt met een snelle en correcte afhandeling. Mocht u geinteresseerd zijn bent u van harte welkom een bezoek te brengen aan ons bedrijf. Groetjes Richard en Eva Vriends. Mereltjesstraat 2a 4884 MK Wernhout Nederland.
Kwekerij Wikipedia.
De indeling van de boomkwekerij producten is afhankelijk van de dienst die de tellingen uitvoert. Volgende cijfers zijn bekend voor Nederland en België.: Nederland: areaal in ha 2013 1. Laan en parkbomen. Bos en haagplanten. België: areaal in ha 2013 2. Beschermde teelt onder glas. Bosbomen en planten. Sierbomen en planten. Het boomkwekerij-areaal bleef zowel in Nederland 16.000 ha als in België 5.128 ha de jongste jaren periode 2009 2013 nagenoeg gelijk. Nederland telt 3.149 boomkwekerijen 2013, 1 België telt 738 boomkwekers 2013. 2 In beide landen daalt het aantal bedrijven elk jaar maar groeit de gemiddelde oppervlakte per bedrijf: 54, ha in Nederland 2013 en 7 ha in België 2012. Het kweken van bomen is een activiteit die al vele eeuwen bestaat. De boomkwekerijen groeiden aanvankelijk in bepaalde regio's. De oudste en grootste boomkwekerij-regio's' zijn Wetteren en Lesdain in België en Zundert, Boskoop 1.100 ha en de Betuwe in Nederland.
Specialist in bomen, stuiken en rhododendrons Van den Berk Boomkwekerijen.
Van den Berk Boomkwekerijen is gespecialiseerd in medium tot zeer grote maten bomen, struiken en rhododendrons. Met ongeveer 500 hectare en een assortiment van meer dan 1600 boomsoorten en cultivars, behoren we tot één van de grootste kwekerijen van Europa.
Boomkwekerij Den Mulder Boomteelt.
Wij houden een groot deel van de productie in eigen hand: op onze boomkwekerij telen wij circa 2000 soorten laan en parkbomen, karakteristieke sierbomen, meerstammige bomen, coniferen en solitair heesters. Dit eigen sortiment wordt aangevuld met onder meer bosplantsoen, kleine heesters, rozen en vaste planten van contractkwekers en collegas uit de periferie van onze kwekerij. Gelegen in het hart van het grootste boomkwekerijgebied van Europa, hebben wij een totaalpakket aan bomen en tuinplanten beschikbaar binnen handbereik.

Contacteer ons